Skip to main content

Mooie Somerset Dairy Barn Renovatie Licht 's nachts op

Dit prachtige huis ontworpen door Skene Catling De Le Pe? A was ooit een schuur voor een melkveebedrijf. Nu gerenoveerd tot een huis met 5 slaapkamers en een klein zwembad, hergebruikt het huis zoveel mogelijk materiaal uit het oorspronkelijke gebouw. Oorspronkelijk bestond het plan van de eigenaar erin om veel van de aangebouwde schuren af ​​te breken om een ​​huis te creëren met goed geproportioneerde kamers, betere circulatie en meer nieuwbouw. Maar toen het ontwerp ontstond, veranderde de eigenaar van zijn visie en wenste hij een afgelegen toevluchtsoord dat zou indraaien met de oorspronkelijke indeling van de schuur. Na voltooiing zijn de indeling van de ruimte en de afmetingen misschien niet ideaal, maar de architecten waren in staat om een ​​gevoel van de oude schuur te behouden.

Aan de buitenkant lijkt het huis op een schuur - met een ingang die is ontworpen om aspirant-bellers te ontmoedigen, ondanks de warme gloed die door de horizontale lamellen lijkt te stralen. Bij binnenkomst zou elke gast verbaasd zijn om de overgang van buiten naar binnen te vinden. Binnen hebben de kamers een lichte, luchtige kwaliteit gevuld met uitnodigende, mooie meubels.

Lokale materialen werden zoveel mogelijk gebruikt voor de renovatie. Hout van het landgoed werd ter plekke gekapt, vervolgens geplisseerd en gedroogd in opslagschuren op het erf. De lamellen werden tijdens het drogen gescheiden door spacers en deze look inspireerde feitelijk de uiteindelijke horizontaliteit van de buitenkant. Tussen elke lat werd glas gelaagd op dezelfde manier als het hout. De afstand tussen de lamellen neemt toe als je de grond bereikt om 'een gevoel van gewicht en roestvorming te versterken'.

Het gelamineerde floatglas tussen de houten latten produceert een gefilterd licht door het hele huis en draagt ​​een aanzienlijke hoeveelheid daglicht bij aan het interieur. Als de zon 's ochtends opkomt, overstroomt het zwakke licht het oosten met het glas als een prisma dat waterige groene zuigtabletten over vloeren en muren projecteert.' S Middags komt helder wit licht naar binnen, licht de kamers op en doordringt een tweerichtingsverkeer spiegelbrug. En 's nachts gloeien warme lichten van binnenuit en de haard is zichtbaar door de vloer van de overloop.

Renovaties hebben een verbazingwekkende charme en karakter die onmogelijk te repliceren is in de bouw van een gloednieuw gebouw. Kleine eigenaardigheden, fouten en scheuren zijn mooi in oudere gebouwen omdat je ze waardeert voor hun leeftijd en de ervaringen die ze hebben. Dit afgezonderde huis is een perfect voorbeeld van dit tamelijk sentimentele idee - de kamers hebben ongewone maten en vormen, maar het interieur is absoluut prachtig.