Skip to main content

Prachtig gerenoveerde San Francisco Home combineert gestroomlijnde verfijning met de warmte van hout

Dijeau Poage Construction nam een ā€‹ā€‹origineel Craftsman-huis in Cow Hollow, San Francisco, en transformeerde het in een mooie, verlichte woonruimte met alle voorzieningen van een moderne villa. De kamerhoge ramen creëren een naadloze overgang tussen binnen en buiten, terwijl moderne armaturen zoals glazen vangrails een moderne uitstraling geven aan het oude landhuis.

De bestaande structuur vereiste ingrijpende renovatiewerkzaamheden - inclusief vervanging van voeten, het verlagen van het niveau van de kelderverdieping en de introductie van nieuwe soorten ramen die een optimale hoeveelheid natuurlijk licht zouden bieden. Architecten bij Dijeau Poage introduceerden een prachtige zwevende houten en glazen trap en voegden in totaal 2.090 vierkante voet nieuwe woonruimte toe.

Gerelateerd: Clunky Old School Bus omgezet in een Sweet Earthy Home met een houtgestookte kachel

Een zwarte notenboom werd voorafgaand aan de verbouwing uit de achtertuin verwijderd en het hout werd geborgen om het interieur te bekleden. De royale hoeveelheid glas van het huis creëert een gastvrije omgeving die de kleurrijke open begane grond combineert met de kleine binnenplaats. De plek heeft zijn oorspronkelijke charme behouden, maar voegt een niveau van verfijning toe dat wordt geleverd met een eigentijdse ontwerpbenadering.

+ Dijeau Poage Construction

Via Freshhome