Skip to main content

Ford, Powell en Carson onthullen plannen om veroudering San Antonio militaire basis met groene behuizing te renoveren

Het in San Antonio gevestigde architectenbureau Ford, Powell & Carson ontving onlangs de hoogste onderscheiding in de Low Impact Development Design Competition voor hun milieuvriendelijke en contextgevoelige voorstel om Billy Mitchell Village te revitaliseren - een ouderwets militair huiscomplex op de oude Kelly Air Force Base. Ford, Powell & Carson gingen een partnerschap aan met lokale landschapsarchitect Rialto Studio en het internationale civiele ingenieursbureau Atkins om een ​​ontwikkeling voor gemengd gebruik te bedenken die niet alleen problemen met regenwaterafvoer oploste, maar ook de kwaliteit van leven voor huidige en toekomstige bewoners verbeterde.

Het bovenstaande artikel is aan ons voorgelegd door een Inhabitat-lezer. Wil het zien jouw verhaal over Inhabitat? Stuur ons een tip door deze link te volgen. Vergeet niet om onze instructies zorgvuldig te volgen om uw kansen te vergroten om te worden gekozen voor publicatie!

Ford, Powell & Carson gingen een partnerschap aan met lokale landschapsarchitect Rialto Studio en het internationale civiele ingenieursbureau Atkins om een ​​ontwikkeling voor gemengd gebruik te bedenken die niet alleen problemen met regenwaterafvoer oploste, maar ook de kwaliteit van leven voor huidige en toekomstige bewoners verbeterde. "Ons ontwerp daagt de 'business as usual'-benadering van nieuwe ontwikkeling en planning uit", zegt Adam Reed, architect bij Ford, Powell & Carson. "Dit project was slechts een uitbreiding van wat wij geloven als kantoor-creërende plaatsen die reageren op zowel hun site als hun verhaal. Veel van de invloed van LEED op onze gebouwen, we proberen de LID te pushen voor toekomstige ontwikkelingen. "

De concurrentieprompt was uniek vanwege de grootte van de site en de betrokken gebouwtypen. Het huidige Billy Mitchell Village bestaat uit 44 hectare multi-tenant huisvesting. Het team van Ford, Powell & Carson, Rialto Studio en Atkins stelde voor om de huidige dichtheid van de site met meer diverse woningtypen bijna te verdubbelen, terwijl het afstromende regenwater met bijna 83% wordt beperkt. Om dit te bereiken, ontwierp het team nieuwe structuren, wegen en landschapsarchitectuur die gevoelig waren voor milieueffecten van de daken naar de ontvangende wateren.

Het ontwerp reageert op bestaande oppervlaktewaterproblemen en maakt gebruik van bioswales, doorlatende bestrating, waterwinning en droogtetolerante beplanting in tegenstelling tot traditionele toepassingen van straatafwatering. Hun doel was niet alleen om de voordelen op het werk van Low Impact Development te laten zien, maar "om een ​​precedent te scheppen voor de economische haalbaarheid en het voordeel van een milieuvriendelijk ontwerp dat wordt aangedreven door civiele techniek", zei Duke Altman bij Atkins.

Het team zal binnenkort een ontmoeting hebben met Port San Antonio om de volgende stappen na de wedstrijd te bespreken. Met dien verstande dat Port San Antonio actief op zoek is naar interesse in de oude luchtmachtbasis, wil deze groep ontwerpers een ontwikkeling onderschrijven die zowel milieubewust als uitnodigend is.

+ Ford, Powell en Carson

+ Rialto Studio

Atkins