Skip to main content

Het achterlandontwerp vervolledigt de charmante studio van British Columbia in de flat van één maand

Een kinderboekillustrator uit British Columbia wilde een studihinto-hut bouwen op een bestaand stuk van 200 vierkante meter in minder dan een maand met een bescheiden budget, dus nam ze contact op met Riley McFerrin van Hinterland Design die de uitdaging aanging. Het resultaat is een verbluffende moderne werkruimte die is gevuld met natuurlijk licht.

McFerrin, een lokale ontwerper, kunstenaar en bouwer, werkte samen met de eigenaar om een ​​ontwerp te bedenken dat profiteerde van het prachtige uitzicht, dat uitkijkt op het eigendom van de eigenaar en de Straight of Georgia in. Volgens Hinterland, "wilde de huiseigenaar dat de studio klein maar luchtig, helder maar gezellig, inspirerend en toch bescheiden zou zijn."

In één maand werd de originele structuur volledig gesloopt en werd de cabine vanaf de grond opgebouwd met dezelfde footprint, inclusief een nieuwe fundering, frame, hulpprogramma's en op maat gemaakte afwerkingen. Geblokkeerde ramen, gevelbeplating en deuren werden gebruikt om de ruimte te voltooien en hergebruikt hout werd gebruikt om binnenstellingen en opslag te creëren. Het gebouw past bij de rustieke charme van de omgeving en biedt een moderne, gezellige plek om de creativiteit van de eigenaar tot bloei te brengen.