Skip to main content

Gerenoveerde 6 Beavis-merken hebben een weelderige daktuin in Londen

Een verouderd kantoorgebouw op 6 Beavis Marks in Londen krijgt binnenkort een grote onderhoudsbeurt met een reeks getrapte daktuinen. Fletcher Priest Architects, gevestigd in Londen, leidt de renovatie van de 16-verdiepingen tellende kantoortoren - hergebruikt 50% van het gebouw, ze willen penetratie van daglicht maximaliseren, een nieuw openbaar plein op de begane grond toevoegen en gerecyclede glasvensters op de gevel installeren . De pi? ce de r? sistance hoewel het de weelderige daktuinen zijn die zijn bedekt met een ETFE-structuur, zodat bezoekers tijdens elk weer van de skyline van Londen kunnen genieten.

6 Beavis Marks werd oorspronkelijk gebouwd in de jaren 1980, maar is inmiddels verouderd en energie-inefficiënt. Fletcher Priest Architects heeft de opdracht gekregen om het gebouw opnieuw te bouwen en heeft de grote renovatie ontworpen. De nieuwe kantoortoren zal de bestaande ondergrondse structuur, ongeveer 50% van het bestaande gebouw, hergebruiken en aanpassen. Dit vermindert de belichaamde energie die wordt besteed aan nieuwbouw, bespaart bestaande materialen en middelen en resulteert in minder overlast op straatniveau. Het kantoorgebouw van 230.000 vierkante meter (21.370 m²) zal ook zorgen voor een nieuw publiek plein en betere verbindingen met zijn buren creëren.

De wand-tot-wanddieptes zullen worden geoptimaliseerd om daglichttoetreding in de kantoorruimte te bereiken. Dan op het zuiden gelegen balkons zullen cantilever om het interieur te beschermen tegen zonnewarmte met uitzicht op het nieuwe plein hieronder. Gerecycled glas zal worden gebruikt voor de ramen, die een duidelijk groene tint hebben in vergelijking met de kleurloze transparantie van de lage ijzeren ramen. Eindelijk zal een reeks getrapte volumes 10.000 sqf (930 m²) privé buitenterrassen creëren. Deze daktuinen genieten van het uitzicht op de stad en met name het aangrenzende gebouw Swiss Re. Ze worden bedekt met een lichte en open, met ETFE beklede constructie zodat u het hele jaar door kunt gebruiken, ongeacht het weer. In totaal zal de renovatie naar verwachting de huidige energiebesparingsvereisten met 40% overtreffen.