Skip to main content

Long Beach Recycling Center hergebruikt zichzelf!

We weten allemaal wat recyclagecentra het beste doen - recyclen - maar een dergelijke faciliteit in Signal Hill, Californië, ging een stap verder door zichzelf te recyclen! Het oude gebouw, een onbruikbare productiestructuur, is vervangen door een nieuw, energie-efficiënt gebouw gemaakt van gerecycled / recycleerbaar metaal. De nieuwe faciliteit, het Environmental Education Center Conservation Corps of Long Beach (CCLB), is ontworpen door Studio One Eleven, een geïntegreerde praktijk van architectuur, landschap en stedenbouw, en het beschikt over een voorgemonteerd metalen gebouw aangepast met houtbekleding en storefront windows.

Hoe het oude gebouw eruit zag vóór de verbouwing.

Het 9000 vierkante meter grote gebouw combineert economie en flexibiliteit en vertegenwoordigt de milieumissie van het korps. Het bestaat uit stijve stalen frames op een 25-meter bay-module, met vooraf afgewerkte galvalume muur en dakpanelen op een metalen girt-systeem, waardoor een flexibele vrije ruimte van 50 voet wordt geboden.

"De toename van de ruimte stelt de CCLB in staat om meer bewoners en bedrijven in Long Beach te bedienen en het afval dat op stortplaatsen terechtkomt te verminderen, terwijl ze meer risicovolle jongeren dienen in het opleidings- en life-skills-programma van de CCLB," zei Alan Pullman, Senior Principal bij Studio One Eleven. "We streefden naar een rigoureus economisch gebouw dat voldeed aan de functionele behoeften van het korps, de semi-industriële omgeving van de site opwaardeerde en de leden van het corps-team trots op hun omgeving maakten."

Het metalen gebouw heeft ook sterke duurzame verdiensten - het combineert een 100% gerecycleerde / herbruikbare staallegeringstructuur en huid met de efficiëntie van door de computer ontworpen en in de fabriek gefabriceerde onderdelen, waardoor het materiaalgebruik en afval aanzienlijk zijn verminderd in vergelijking met conventionele gebouwen. Het bevat energiebesparende functies, zoals een koel dak dat de warmtewinst vermindert, integrale, doorschijnende dakpanelen in polycarbonaat dakpanelen die de behoefte aan verlichting overdag volledig elimineren, en 10 operationele nokventilatieopeningen die de behoefte aan mechanische ventilatie verminderen (slechts een klein deel van de structuur heeft een mechanisch HVAC-systeem).