Sprawling Bracketed Space House biedt uitzicht op bossen en glooiende heuvels in Austin, Texas

Deze prachtige uitgestrekte residentie fungeert als een optocht van ruimtes die perfect het weelderige landschap van een aflopende site in Texas omlijsten. Matt Fajkus Architecture ontwierp het gebouw, passend genoemd het [Bracketed Space] House, om zoveel mogelijk natuurlijk licht te absorberen en een leefruimte te bieden voor een gezin dat van indoor-outdoor leven geniet.

Het huis ligt op een hellend terrein in Austin, Texas. Het reikt uit om het omringende landschap te omarmen en de lijn tussen de binnen- en buitenruimten te vervagen. De vleugels van het huis zijn bedekt met platte daken en zijn verbonden door een glazen volume dat een visuele verbinding tussen de voor- en achterkant van het huis tot stand brengt.

Gerelateerd: Architect Miguel Rivera's Daylit Residence in Austin is een gerenoveerde 1917 Bungalow

Open binnenruimtes zijn gericht op de binnenplaats met een overloopzwembad dat uitkijkt op glooiende heuvels en bossen. Ceder, staal, natuurlijk stucwerk, beton en glas creëren een mix van texturen en kleuren.

+ Matt Fajkus Architecture

Foto's door Charles Davis Smith, ruimtes voor ruimten en gezichten

Loading...