'Till the Cows Come Home: een containerrestaurant in Berlijn

Till the Cows Come Home is gevestigd in een 40-meter lange vrachtcontainer en is een in Berlijn gebaseerde slow food-keuken die een haute vegetarische keuken serveert. Ontworpen door Natalie Viaux, is de zeecontainer vernieuwd met een interieur van Noors berkenhout en koperen accenten, terwijl de buitenkant is geschilderd in een levendige parelgroen. Het vijf meter lange raam biedt uitzicht op het uitgestrekte buitenterras met een muurschildering van koeien die vredig in alpenweiden grazen. Het was deze muurschildering die de naam van het restaurant inspireerde, en het menu staat vol met gezond, heerlijk voedsel, sappen, smoothies en "radicale schoten".

Het bovenstaande artikel is aan ons voorgelegd door een Inhabitat-lezer. Wil het zien jouw verhaal over Inhabitat? Stuur ons een tip door deze link te volgen. Vergeet niet om onze instructies zorgvuldig te volgen om uw kansen te vergroten om te worden gekozen voor publicatie!

Loading...